Március a nagytakarítás és rendrakás hónapja. Itt az ideje, hogy átnézd a ruhatáradat, elajándékozd, amit már nem fogsz hordani, és beszerezz néhány nélkülözhetetlen darabot. A divattervezők pedig már azt is tudják, mi lesz ez a néhány nélkülözhetetlen darab az idén.

 

Az erős színek divatja

Az erős, tiszta színek idén is divatban maradnak, így egy sáfrány- vagy napsárga kapucnis felső, egy királykék dzseki, egy piros kabát most is divatos darabja lehet a ruhatáradnak. Az erőteljes alapszínek mellett a csillámos, hologramos, fémes színek az igazán menők, amikben úgy nézhetsz ki, mint egy igazi csillámpóni Tükörországban!

 

  

 

Egyszerű formák

Továbbra is a kényelmes, hordható ruháké a főszerep, ezért aki igazán trendi szeretne lenni, annak sem kell aggódnia a kényelmetlen, szoros ruhák miatt. Bő kapucnis pulcsik és kardigánok, zsebes, bő nadrágok, ingek, egyszerű, laza pólók és ingek – fiúk és lányok egyaránt ezeket hordják. A lányok blúzán és pólóján nagyon divatosnak számít a ráncolás a vállaknál, azaz a puffos ujj. Ez a megoldás is az öltözék laza, kényelmes jellegét hangsúlyozza.

 

  

 

Nagy és még nagyobb cipők

A sportcipők minél nagyobbak, annál jobb! Neonszínek, geometrikus minták és színes nyomatok díszítik a hatalmas és minél feltűnőbb, annál jobb lábbeliket. A szupertrendi lábbelik olyan hatást keltenek, mintha viselőjük egy rajzfilmből lépett volna elő.

 

     

 

Lányoknak kötelező: hajpánt és puffos ujj

A puffos ujj mellett az év nagy visszatérője a hajpánt. Színes, mintás, textil vagy fém, idén minden lány hajpánttal fogja rendben tartani a frizuráját. Lazán hátrafésült, hosszú vagy félhosszú, fülig érő bubifrizura illik hozzá. Fontos, hogy színben és mintában harmonizáljon a ruházattal.

 

Összeillő darabok

Homokszín pulcsihoz bézs nadrág, halványlila felsőhöz padlizsán alj – a színben egymáshoz illő ruhadaraboké lesz az ide év. Gondosan összeválogatott színösszeállítások mellé a lehető legfeltűnőbb cipő – ez a 2023-as év!