Sziasztok, lányok! Tudjátok, mi dobja fel igazán a szeptemberi iskolaévkezdést? Egy új frizura! Bemutatom nektek a legjobb frizurákat, amiket bátran viselhettek a suliban, akár még tornaórán is, mert nagyon könnyen rendben tarthatók és észbontóan cukik!

 

Sziasztok, lányok! Félősek vagytok? Féltek a szellemektől, a múmiáktól vagy esetleg a pókoktól? Igen? Akkor október utolsó napja a tiétek! Nemcsak félnetek nem kell, hanem még élvezni is fogjátok ezt a napot.

 

Sziasztok, lányok! Ködös, nyirkos, szürke hónapban járunk, az októberi tarkaságnak novemberben vége. Hát akkor most feledkezzünk el a novemberi szürkeségről, és beszéljünk a színekről! Nektek van kedvenc színetek? Jól áll, ha olyan színű ruhába öltöztök? És azt tudtátok, hogy minden színnek üzenete van?

 

Sziasztok, lányok! A karácsony a legédesebb ünnep! A mézeskalácsból és a szaloncukorból nem lehet eleget enni, ráadásul az elkészítésük is gyerekjáték! A szaloncukorral magatok is próbálkozhattok. Ha sikerül, ezzel a finomsággal elkápráztattok mindenkit, csak aztán győzzétek gyártani! A sütő meg s tűzhely kezelését persze bízzátok felnőttre. Jó szórakozást!

 

Sziasztok, lányok! Itt az új év! Tettetek fogadalmat? Többet is? És mi a helyzet a tavalyiakkal? Sikerült betartani őket? Nem? Talán majd az ideiekkel jobban megy, csak néhány apróságra kell odafigyelnetek.

 

Sziasztok, lányok! Farsang van, tudjátok? Idén egy kicsit más, mint eddig, hiszen elmaradnak a nagy bálok és bulik. De nem kell, hogy ez a kedveteket szegje, hiszen most mindennap hordhattok maszkot, nem igaz?! Így most mindennap lehet maszkabál!

 

Sziasztok, lányok! Márciusban kiszínesedik a világ, itt az ideje felfrissíteni a ruhatárat! Kezdjétek szelektálással! A régi, kinőtt vagy elkopott ruhákat válogassátok ki, és adjátok tovább, hátha valakinek még örömet okoznak. Ezután következhet a ruhatár felújítása pár divatos holmival. Ha igazán környezettudatosak akartok lenni, ezeket turkálóból szerezzétek be! Lássuk, mi az, amit 2021-ben érdemes begyűjteni!

 

Sziasztok, lányok! Végre tavasz! Mindenki rohan a kertbe. (Messzibbre most úgyse nagyon lehet!) Legjobb ilyenkor a növényekkel bíbelődni! Ha nem a kertben, akkor legalább a balkonon, gangon, teraszon, szobában.  Itt az ideje, hogy kertészkedjünk! Íme, néhány hasznos tipp, amivel a növényápolás izgalmas kaland lehet!

 

Sziasztok, lányok! Tudtátok, hogy erdei túrázni legjobb tavasszal? Ilyenkor nyílik a legtöbb virág, rengeteg madarat látni, jó az idő, ezért aki csak teheti, a hétvégét kirándulással tölti. A túrára készülődve azonban érdemes egy-két dologra odafigyelni. Mint pl. a túraútvonal, amit jó előre megtervezni, az inni- és ennivaló készítése és a megfelelő öltözék kiválasztására.

 

Sziasztok, lányok! Itt a nyár és hamarosan a vakáció is! Rengeteg élmény vár rátok a szünidőben, ezernyi emlékezetes pillanat, amit biztosan meg is akartok majd örökíteni. Íme, néhány tipp, hogy igazán jó felvételeket készítsetek, amit büszkén oszthattok meg a barátaitokkal és a családdal.