Januári-februári lapszámainkban közzé szoktuk tenni a tavaszi országos fesztiválok, versenyek felhívásait, időpontjait, helyszíneit, hogy senki el ne feledkezzen, és időben kezdjen készülni a nagy eseményekre. Most ez elmarad, mert egyelőre a rendezők és senki más sem tudja, hogy milyen lesz a járványhelyzet tavasszal, és lehet-e majd találkozni, összegyűlni, együtt lenni sok gyereknek országos rendezvényeken.

Nagy kár! Hiszen 2021-ben elmaradt a Tompika, a Duna Menti Tavasz, nem mutatkozhattak be a szavalók, a bábozók, a színjátszók, elmaradt a képzőművészeti alkotások tárlata.

Egyedül a népmesemondók nem hagyták magukat, és a világhálón rendezték meg a versenyüket. Otthon meséltek, és az előadásuk felvételét elküldték a zsűrinek. A zsűritagok aztán végignézték a videókat, összegyűltek, értékeltek és döntöttek. Az országos döntőre Komáromban került sor 2021. novemberben.

 

  

 

A XI. Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny komáromi döntőjéről készült feltételt, a zsűri értékelését, az eredményeket és a versenyzők beküldött videóit ide vagy a lenti képre kattintva megtaláljátok a világhálón.