Nyári művelődési gyerektábor

 

A Csemadok Szenci Területi Választmánya 2013. július 1-től 8-ig és augusztus 17-től 24-ig nyári művelődési tábort tart a gyerekeknek. Az első tábor Ostrý Grúňban (Zsarnócai járás), a második Alsóbodokon (Nyitrai járás), a Vállalkozói Magánszakközépiskola kollégiumának Paulisz-rancsán lesz.

 

Az első tábor programja: egynapos kirándulás a körmöcbányai pénzverdébe városnézéssel, Selmecbánya és a zólyomlipcsei kastély megtekintése, túrák a közeli hegyekben, sportolás, vetélkedők, közös játékok, fürdés, játszóház, kézműves foglalkozások stb. A tábor területén játszótér, focipálya, medence van.

 

A második tábor programja: kirándulás Nyitrára, a kálnaborfűi barlanglakások, az Apponyi könyvtár, várrom megtekintése, sportjátékok, vetélkedők, ismerkedés a zoboralji népi hagyományokkal, játszóvár, játszóház, kézműves foglalkozások.

 

A táborokba 6−15 éves korú gyerekek jelentkezését várjuk.

 

További tájékoztatás: Fekete Márta, Csemadok TV Szenc; Tel.:0905/305-812; E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A rendezvényt a Bethlen Gábor Alap támogatja.

 

Jelentkezési lap