Igazán jó hangulatú találkozó volt! Talán azért is, mert végre tavasz volt, és mert sokan voltunk. Az összes harmadikos összegyűlt a könyvtárszobában, mind a négy osztály!

Igen, a párkányi Ady Endre Alapiskola olyan nagy, hogy csak harmadik osztályból négy van benne, négy párhuzamos osztály. Összesen hétszáznál is több gyerek jár ide. A beszélgetés során aztán az is kiderült, hogy a gyerekek többsége nem hisz a csodákban, pedig szinte mindegyikükkel történt már valamilyen csodás dolog az életben. (Hogy akkor ez hogy van?!) Abban viszont senki sem kételkedett, hogy léteznek földönkívüli lények.

 

     

 

Így aztán könnyű dolga volt Balla Margitnak, mert mindenkit érdekelt a Mikiről és a Földönkívüli kislányról, Nimukéról szóló története, amit Margit könyvben is megírt, és ebből a könyvből most fel is olvasott egy részt a hallgatóságnak.  Aztán beszélgettünk még a rendkívüli képességű mesehősökről, a varázserőről meg arról is persze, hogy ki miről szeretne olvasni legközelebb a -ban, meg a könyvsorozatában.