Tetőtől talpig
Karácsonykor

 

Karácsonykor együtt ül a család az ünnepi asztalhoz, rokonokat látogatunk, templomba megyünk – ünnepelünk. De hogyan? Ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást. És magunkat? Mit vegyünk fel, mibe öltözzünk karácsonykor?

Bővebben...
 
Rétegesen a hidegben

 

Ősszel a nyirkosság miatt gyakran hűvösebbnek érezzük a levegőt még annál is, mint amennyit a hőmérő mutat. Akár az iskolában a padban ücsörögve vagy otthon is. Hogy ne fázz, és ne érezd úgy, hogy elgémberedtek az ujjaid, okosan kell felöltöznöd.

Bővebben...
 
Szabadidő a szabadban

 

Októberben még akad néhány hétvége, amikor nem esik az eső, nem száll a köd, kicsit melegít még a napocska is, és kicsalogat a házból, hogy erdőn-mezőn barangolj. De az őszi napfény csalóka lehet, a túrákhoz okosan kell megválasztanod, hogy mit veszel magadra.

Bővebben...
 
A frizura

 

Nem a ruha teszi az embert, biztosan ismered a szólást. A belbecs számít, nem a külcsín, szokták mondani. Az ész a fontos, nem a haj, éneklik még a dalban is. Ez mind biztosan igaz, de akkor miért számít mégis, hogy mikor mit veszünk fel, hogy miben járunk például suliba, vagy hogyan áll a hajunk? Vágjunk most rendet ebben a kóctömegben, és nézzük meg együtt, mire érdemes odafigyelni és mire nem, amikor a külsőnkről van szó.

Bővebben...