Beszélgessünk angolul!
My Toolbox

 

Tavasszal sok a munka a ház körül. A gyerekek segítenek rendbe tenni az udvart és a kertet. Adam hozza a szerszámosládát, és az apukájával kerítést javít, Ester garázst fest a nagypapájával, Peter a kertet takarítja.

Bővebben...
 
The Outer Space

 

Leo és Eliza karácsonyra teleszkópot kapott ajándékba. A műszert apa segítségével felállították az udvaron, és este megcsodálták vele a Hold krátereit és a vöröses színű Marsot. Távoli világokról álmodoztak, és arról, hogy milyen lenne egy földönkívüli lénnyel összebarátkozni.

Bővebben...
 
Time

 

Hány nap telt el az új esztendőből? És vajon hány óra? Mit mutat az órád? Itt az ideje, hogy angolul is beszéljünk az időről!

Bővebben...
 
The Gingerbread House

 

Közeledik a karácsony. A gyerekek a konyhában szorgoskodnak. Készül a mézeskalács házikó. Lea és Tom gyömbérrel ízesíti a mézeskalács tésztáját. Angol nyelvterületeken ez így szokás. A mézeskalácsot ezért gingerbreadnek, vagyis gyömbérkenyérnek nevezik angolul.

Bővebben...
 
Afterschool Activities

 

Vége a tanításnak, kezdődnek a délutáni foglalkozások. Péter a focipályára, Lea a zongoraórára siet, Tóbi pedig alig várja, hogy találkozhasson a barátaival a színjátszókörben. Lessünk be hozzájuk, és nézzük meg, hogyan töltik a délutánt!

Bővebben...
 
Fall Fruits

 

Véget ért a betakarítás, a kamra tele van a télire eltett sok gyümölccsel, finom befőttel és lekvárral. Hűvösre fordul az idő, a szekrényből előkerül a pulóver és a sapka. A fagyizó is lassan bezár. A gyerekek persze nem mulasztják el az utolsó alkalmat egy jó fagyizásra.

Bővebben...
 
First Day of School

 

Itt a szeptember, kezdődik az iskola. Az elsősöknek is becsengettek, a kisdiákok ismerkednek az új környezettel. Lessünk be mi a tanterembe, ahol a tanítónéni éppen a gyerekeket üdvözli.

Bővebben...
 
Picnic in the Park

 

Ella és Tony piknikre hívta a barátait a parkba. A kosaruk tele van finomságokkal. Tony szendvicseket, Ella egy nagy adag limonádét készített. A barátok megérkeztek, kezdődhet a piknik!

Bővebben...
 
Car Trip

 

A Kelly család többnapos autós kirándulásra indult. Az út hosszú, időnként jó megállni, megpihenni egy kicsit. Ilyenkor előkerül a fényképezőgép és persze Alex és Isabel hátizsákjából a gyerekek kedvence, a sós perec is.

Bővebben...
 
In the Garden

 

Ugye milyen jó elropogtatni egy friss sárgarépát, zsenge borsószemeket kóstolgatni a kertben? A kerti munkák már megkezdődtek, de a termésre még várni kell. Látogassunk el Tom és Ben kertjébe! Szükségük van a segítségre!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4