Beszélgessünk angolul!
At the Train Station

 

Nagymama ma érkezik Budapestről. Kati, Jani és a szüleik a pályaudvaron várják a budapesti gyors érkezését. Nézzünk körül mi is az állomáson!

Bővebben...
 
At the Circus

 

Megérkezett a városba a cirkusz. A folyóparton már áll a nagy sátor, és cirkuszi lovak legelnek a mezőn. A gyerekek türelmetlenül várják az előadást. Nézzünk be mi is a sátorba!

Bővebben...
 
Lunch with Guests

 

Húsvétkor vendégekkel ebédel a család. A gyerekek szépen megterítették az asztalt, a kertből nárciszt vittek a vázába, sőt finom tortát is sütöttek az ünnepre.

Bővebben...
 
My Toolbox

 

Tavasszal sok a munka a ház körül. A gyerekek segítenek rendbe tenni az udvart és a kertet. Adam hozza a szerszámosládát, és az apukájával kerítést javít, Ester garázst fest a nagypapájával, Peter a kertet takarítja.

Bővebben...
 
The Outer Space

 

Leo és Eliza karácsonyra teleszkópot kapott ajándékba. A műszert apa segítségével felállították az udvaron, és este megcsodálták vele a Hold krátereit és a vöröses színű Marsot. Távoli világokról álmodoztak, és arról, hogy milyen lenne egy földönkívüli lénnyel összebarátkozni.

Bővebben...
 
Time

 

Hány nap telt el az új esztendőből? És vajon hány óra? Mit mutat az órád? Itt az ideje, hogy angolul is beszéljünk az időről!

Bővebben...
 
The Gingerbread House

 

Közeledik a karácsony. A gyerekek a konyhában szorgoskodnak. Készül a mézeskalács házikó. Lea és Tom gyömbérrel ízesíti a mézeskalács tésztáját. Angol nyelvterületeken ez így szokás. A mézeskalácsot ezért gingerbreadnek, vagyis gyömbérkenyérnek nevezik angolul.

Bővebben...
 
Afterschool Activities

 

Vége a tanításnak, kezdődnek a délutáni foglalkozások. Péter a focipályára, Lea a zongoraórára siet, Tóbi pedig alig várja, hogy találkozhasson a barátaival a színjátszókörben. Lessünk be hozzájuk, és nézzük meg, hogyan töltik a délutánt!

Bővebben...
 
Fall Fruits

 

Véget ért a betakarítás, a kamra tele van a télire eltett sok gyümölccsel, finom befőttel és lekvárral. Hűvösre fordul az idő, a szekrényből előkerül a pulóver és a sapka. A fagyizó is lassan bezár. A gyerekek persze nem mulasztják el az utolsó alkalmat egy jó fagyizásra.

Bővebben...
 
First Day of School

 

Itt a szeptember, kezdődik az iskola. Az elsősöknek is becsengettek, a kisdiákok ismerkednek az új környezettel. Lessünk be mi a tanterembe, ahol a tanítónéni éppen a gyerekeket üdvözli.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4