Gazdiiskola
Gazdiiskola 18. rész - Szeretnék egy nyuszit!

 

Nyuszit szeretnél? Nagyon jó! Nincs bájosabb állat a nyuszinál! Van azonban néhány dolog, amit mindenképpen tudnod kell, mielőtt egy tapsifüles gazdája leszel. Ha jól bánnak velük, a nyulak nyolc-tizenkét évig élnek. Vagyis ha tapsit választasz, hosszú távra kell tervezned.

Bővebben...
 
Gazdiiskola 17. rész - Szeretnék egy sárkányt!

 

Sárkányt szeretnél? Azt hiszed, lehetetlen? Nem az! Nézd csak meg a szakállas agámát, pontosan olyan, mint egy miniatűr sárkány! Tüzet ugyan nem fúj az orrán, de ha jól bánsz vele, megül a válladon.

Bővebben...
 
Gazdiiskola 16. rész - Szeretnék egy kisbárányt!

 

Kisbárányt szeretnél? Februárban születnek az első kisbárányok az évben. Néha a hóra pottyannak a karámban, akkora még a tél ilyenkor. A megszületésük után pár hónapig a mamájuk mellett a helyük, de ha nálatok is van hely, ha kertes családi házban laksz, egy bari a legjobb társad lehet, a fűnyírásban pedig a legjobb segítség, ebben biztos lehetsz!

Bővebben...
 
Gazdiiskola 15. rész - Szeretnék egy kanárit!

 

Énekesmadarat szeretnél? A kanári az egyik legkedvesebb és legszebb hangú énekesmadár, ami tarthatsz otthon. Többféle is van, némelyiket az énekéért, mást a színéért vagy az alakjáért választják az emberek. Bármilyen mellett is döntesz, sok örömöd lesz benne. Ahhoz azonban, hogy a madaradnak boldog élete legyen, néhány dologra figyelned kell.

Bővebben...
 
Gazdiiskola 14. rész - Szeretnék egy aranyhalat!

 

Aranyhalat szeretnél? És azt tudod, hogy mi az aranyhal három kívánsága? Ha teljesíted azokat, a gyönyörű halacskád vidáman éldegél majd nálad akár huszonöt évig is!

Bővebben...
 
Gazdiiskola 13. rész - Sünit szeretnék!

 

Sünit szeretnél? Az afrikai törpesün az egyik legcukibb házi kedvenc. Csendes, nem kell sétáltatni, oltatni sem, nem vedlik, pici és vicces, nem csoda, hogy egyre népszerűbb háziállat. Nem való azonban mindenkinek. A sünök éjszakai állatok, sötétedéskor ébrednek, és éjszaka élik az életüket, ezért ha te csak nappal tudnál játszani vele, talán mégsem neked való. A tüskéi miatt nem nagyon lehet simogatni, és egyes sünök azt sem szeretik, ha a gazdájuk kézbe veszi őket. Vagyis ha a simogatás fontos számodra, válassz inkább bundás jószágot. Ha viszont a törpesün mellett döntesz, van egypár dolog, amire jó, ha odafigyelsz.

Bővebben...
 
Gazdiiskola 12. rész - Szeretnék egy kutyát!

 

Kutyát szeretnél? Akár kicsi, akár nagy, a kutyád a legjobb barátod. Örül neked, játszik veled, figyel rád, hozzád bújik, egy igazi társ. Te jelented számára a világot, a kutya-gazda kapcsolatnál nincs szorosabb. De mit tehetsz, hogy a kutyusod boldog kutya legyen?

Bővebben...
 
Gazdiiskola 11. rész - Szeretnék egy cicát!

 

Cicát szeretnél? Nagy jó ötlet! Akár lakásban, akár kertes hátban laksz, egy cica mindig jó lakótárs. Megnevettet és megvigasztal, játszik veled és kedvesen dorombol az öledben, egyszóval igazán boldoggá teszi a gazdáját. De mi kell ahhoz, hogy a cica is boldog legyen?

Bővebben...
 
Gazdiiskola 10. rész - Nyaralás

 

Végre nyár! De vajon a kutyád, macskád ugyanúgy örül a nyári szünetnek, mint te? Annak biztosan, hogy egész nap vele lehetsz, sétálhattok, csavaroghattok erdőn-mezőn, folyóparton, tiétek a világ. De hogy viseli majd a nagy melegt? És ha nyaralni mentek, vihetitek magatokkal őt is?

Bővebben...
 
Gazdiiskola 9. rész - Veszélyes látogatók

 

Végre itt van az igazán szép tavasz! Ennek minden kutya, macska és gazda nagyon örül, mert kellemes az idő a hosszú sétákhoz, nincs még túl meleg, de már hideg se. Minden tökéletes ahhoz, hogy sok időt tölts kedvenceddel a szabadban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2