III. Nemzetközi Benedek Elek meseíró pályázat

 

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság a nagy mesemondó, Benedek Elek születésének 155. évfordulója alkalmából meghirdeti a III. Nemzetközi Benedek Elek meseíró pályázatot.

 

Pályázók:

Bárki, életkori megkötés nincs, magyar és nem magyar állampolgárok egyaránt pályázhatnak. Nevezési díj nincs.

A mesék formai követelménye:

A mesék témája szabadon választott lehet. Pályázónként 1 pályaművet fogadunk el (amely máshol még nem jelent meg), max. 3 gépelt oldal terjedelemben. Illusztráció lehetséges.

Beküldési cím:

A meséket (és illusztrációkat) kizárólag e-mailben várjuk. A nevezési adatlap itt letölthető.

Beküldési határidő:

2015. március 31. A nevezési határidőt követően pályázatot nem fogadunk el.

Értékelés, zsűri:

A legszebb pályaművek közül 10 mese jut a döntőbe és egyúttal felkerül a honlapunkra, ahol szavazni lehet a mesékre. A zsűri: a kedves olvasó! Az online szavazás időtartama: 2015. április 1-től 30-ig. A legtöbb szavazatot kapó 3 pályamű írói Díszoklevélben és tárgyjutalomban/egyéb jutalomban részesülnek. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Az értesítés határideje: 2015. május 15.

Egyéb:

A pályázat beküldése egyúttal hozzájárulást is jelent, hogy a pályaművet publikáljuk nyomtatott vagy elektronikus formában; a felhasznált alkotásokért ellenszolgáltatást, jogdíjat semmilyen jogcímen nem áll módunkban fizetni. Szponzori támogatást szívesen fogadunk az alábbi számlaszámra: K & H Bank 10404845-86755786-50681013 A változtatás jogát fenntartjuk!

Elérhetőség:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: +36/20-440-9478