A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola

 

2013 januárja és februárja hónap zajos időszak volt az iskolákban. Most iratkoztak be a jövendő elsősök. Sok iskolában színes programmal várták őket. A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskolából a gyerekek fényképeket és beszámolókat is küldtek az eseményekről.

 

A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola   A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola   A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola

 

A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola   A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola

 

Nálunk járt a Teátrum Színház

Iskolánkban gyakran rendezünk  közös programokat az óvodásokkal. 2013. február 8-án az elsősök beiratkozása alkalmából egy csodaszép mesejátékot néztünk meg együtt velük. A Hókirálynőt adta elő a Teátrum Színház a faluházban. Nagyon  tanulságos mesejáték volt.

  

A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola 3. osztályosai

 

A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola

 

Közlekedj okosan!

Februárban minden évben kiállítást rendezünk iskolánk jelenlegi és leendő diákjai számára. Az idén a biztonságos közlekedés volt a tárlat témája. Sok érdekes közlekedési eszközt láttunk. De megnézhettük azt a hat kerékpárt, fejvédőt és reflexmellényt is, amelyeket az iskola vásárolt és a készülő közlekedési játszótéren próbálhatunk majd ki a tavasszal.

 

.

A tardoskeddi Szemerényi Károly Alapiskola 4. osztályosai